06 51752875 info@feelingwel.nl
Selecteer een pagina

Kokos scrubstempel-massage

De massage bestaat uit een scrubstempeltje waar al masserend mee gewerkt wordt. Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is die zeer aangenaam aanvoelt.

Waar is kokos goed voor:
– Verstevigd de spankracht van de huid, waardoor rimpels vervagen
– Geeft een mooie tint en een zijde zachte huid
– Anti cellulitis
– Geeft een exotisch vakantie gevoel
– Kokos is een natuurlijk antibioticum
– Kokos kan ingezet worden bij een zeer droge gevoelige huid
– Met de kokosbehandeling kom je in harmonie met jezelf
– Stabiliseert het bindweefsel

Samenstelling van de scrubstempel:
– kokosvlokken: Zie “waar is kokos goed voor”.
– Limoenschil: Werkt sterk desinfecterend en zuiverend.
– Limoenblad: Werkt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem.
– Mangosteen: In Zuidoost Azië is de mangosteenvrucht bekend als de “Koningin der vruchten”. De schil wordt gebruikt vanwege haar heilzame kwaliteiten. Deze bevat grote aantallen xanthonen. Xanthonen zijn natuurlijke stoffen die in weinig andere vruchten voorkomen. In de mangosteenvrucht zitten 43 xanthonen, deze werken als super anti-oxidanten. De mangosteen bezit ontstekingsremmende en anti allergische eigenschappen. 
Deze ondersteunen het biologisch evenwicht en versterken het immuunsysteem, het versoepelt de gewrichten en heeft een positieve werking op de gezondheid. Daarnaast heeft het een antibacteriële werking in het hele lichaam.
– Zeezout: Opent poriën en bevordert hierdoor de opname van de werkbare stoffen. De combinatie van deze vijf ingrediënten revitaliseert de huid en voorkomt ouderdomsverschijnselen. Het verwijderd dode huidcellen waardoor de huid vitaliteit en spankracht krijgt.

Wellness massage