Oorkaars

Oorkaars

Wat is een oorkaars kruiden massage?
Het is een diep reinigende massage en zorgt ook voor een diepe ontspanning.
De massage stimuleert het lymfesysteem en werkt op de energieblokkades. 
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Thaise Oorkaarskruidenstempeltjes en oorkaarsen. 
De kaarsen worden gemaakt van gerolde stroken linnen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. 

Door deze massage te ondergaan kan deze behandeling leiden tot een verbeterde ademhaling en reukvermogen. 
In TÁDÉ oorkaarsen zit kurkuma verwerkt dat een ontstekingsremmende werking heeft en zuiverend werkt.
Dit is goed om te ontgiften.

Waar is oorkaars kruiden massage goed voor:

– Lymfecirculatiestoornissen
– Oorklachten (acuut en chronisch)
– Oorsuizingen
– Sinusklachten
– Voorhoofdholte ontstekingen
– Keelpijn
– Veel medicijn gebruik
– Stress
– Narcose
– Ondersteuning bij herstelproces
– Tijdens en na een infectie of ontsteking

Wat is het effect van een oorkaars kruiden massage:
– Ontspant lichaam en geest.
- Stimuleert de lymfecirculatie.
- Laat energie beter stromen.
- Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
- Geeft rust en ruimte in het hoofd.

Wat zit er in de kaars en stempel?
Kaars: 

-  Linnen 
-  Bijenwas
-  Kurkuma
-  Kristalolie/ 9 verschillende oliën
Stempel:
– Kurkuma: werkt ontstekingsremmend, zuiverend is goed om te ontgiften, keelklachten en luchtwegen, verbeterd de spijsvertering.
- Bijenwas
- Kokos is een natuurlijk antibioticum
- Gember: goed voor de spijsvertering, goed voor hart en bloedvaten.
- Steranijs: Stress, verkoudheid, werkt positief op menstruatieklachten, zuiverend.
- Kruidnagel: Krachtig anti-septicum, pijnstillend, heeft een beschermende werking op de psyche, geeft doorzettingsvermogen.
- Eucalyptus

Werkwijze van de behandeling:
Bij deze behandeling wordt het voorhoofd en de hals met handen en stempels gemasseerd. 
Een holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken, waardoor warmte in de gehoorgang komt. De warmte activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. 
Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk en pijnverminderend, vooral in hoofd en oorgebied. 

De kaars brand +/- 15 minuten per kaars. 

Als afsluiting van de hele behandeling worden de voeten gemasseerd.

Lichaamskaars

Wat is een lichaamskaars massage?
In uw lichaam is de levensenergie geblokkeerd. 
Een lichaamkaars brengt verlichting bij kwalen (o.a. verstoppingen, reumapijnen, menstruatiepijnen, zenuwpijnen, ontstekingen etc. ) 
De lichaamskaars verwijderd blokkeringen en maakt de weg vrij voor het afvoeren van opgehoopte afvalstoffen en zorgt voor zuivering van de geest.Lichaamskaarts
 
Werkwijze van de lichaamkaars massage:
De kaars wordt aan het bovenste, bredere einde aangestoken en op de te behandelen plaats geplaatst. Door de uitgezette poriën dringen de werkende kruidextracten en essentiële oliën in de pijnpunten. De kaarsen zijn trechtervormig, wat de vacuümwerking bevordert, waarmee de kaars de ontsteking de stoffen uit het lichaam trekt die de ontsteking veroorzaken. De grondstoffen van de TADE bijenwaskaars en het kurkuma kruid verbeteren uw vertering, maakt een einde aan zowel verstopping als aan buikloop, mildert reumapijnen en klachten aan de luchtwegen. Ontstekingen van reumatische aard of ontstekingen van gewrichtspunten kan men snel en met goede resultaten behandelen met lichaamskaarsen. Na het ontgiften voelt men zich lichter.

Deze is te combineren met een oliemassage.

Chakra lichaamskaars

Wat is een chakra lichaamskaars massage?
De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Chakra’s zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. De zeven hoofd chakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. Zo voorziet de hartchakra onder meer het hart en de thymus van energie. Elke chakra bestaat uit twee delen. Aan de voorkant van het lichaam draait ‘een wiel’ en aan de achterkant draait zijn tegenhanger. Samen vormen zij één chakra. Het is belangrijk dat de voor- en Chakra lichaams kaarsachterkant van een chakra met elkaar in balans zijn, op die manier voorzien zij het lichaam het beste van energie.

Werking chakra lichaamskaars massage:
Door het plaatsen van een kaars op de chakra wordt een chakrapunt van je lichaam geactiveerd en straalt de chakra energie uit in het lichaam en heeft zo invloed op de organen, orgaanfuncties, bloedsomloop, hormonen, emoties en op onze gedachten. Wanneer iemand gedurende langere tijd niet goed in evenwicht is ontstaan er blokkades in één of meerdere chakra`s. Dankzij de werking van de kaars worden de energieblokkades vrijgemaakt zodat we ons weer vitaal, gezond en gelukkig in het lichaam voelen. Daarnaast brengt het je terug in staat om het evenwicht tussen lichaam en ziel in stand te houden, hetgeen de kwaliteit van je leven vergroot.

1 Comment on "Oorkaars"

  1. Cariet May 13 2015 at 17:10 pm Reply

    Een voor mij nieuwe, maar geweldige ervaring. Ondanks dat het alleen een behandeling aan hoofd en voeten lijkt, is het een ervaring van totale ontspanning / ontlading van het hele lichaam. Een echte aanrader en voor mij een voor herhaling! Alleen al de brandende (zacht knetterende) kaarsen gaf totale rust!

Leave a Reply