06 51752875 info@feelingwel.nl
Selecteer een pagina

Reiki – Shambhala

Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen, om te worden gebruikt voor een natuurlijke manier van genezen van lichaam en geest. De energie is om ons heen en stroomt door mijn handen naar de persoon die behandeld wordt. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. Door reiki leert het lichaam weer energie op te nemen en vast te houden en blijven deze energiekanalen ook open staan. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal.
Missing image for IS DT FT

Hierdoor treedt er een positieve verandering op, niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet.

Reiki kent de volgende effecten:
– zorgt voor een veilig gevoel
verhoogd kracht bij het loslaten van emoties
vermindert stress
geeft levenskracht
geneest in totaliteit
geeft denkruimte
verhoogt de creativiteit

Een reiki behandeling werkt lichamelijk en geestelijk zeer bevrijdend. Reiki neemt pijn weg en ondersteund op krachtige en natuurlijke wijze genezingsprocessen.
Een reiki behandeling is te combineren met een van de andere massages.

Wat is shambhala?

Shambhala is een verrijking van de reiki energieën die tot nu bij ons bekend zijn.Deze energie het Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen, Shambhala in het kort.
Door deze krachtige energie kan ik intuïtief rust in het lichaam, zowel fysiek en emotioneel brengen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Klachten (op fysiek, emotioneel, energetisch niveau), kunnen sterk verminderen of soms worden opgelost.