06 51752875 info@feelingwel.nl
Selecteer een pagina

Therapeutische massage

Rug | Nek | Schouder Massage

Veel mensen hebben spanningen en stress waardoor blokkades ontstaan in rug, nek en schouders. De rug, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de nek en schouders kunnen met deze massage verholpen worden.

ontspanningsmassage-pageDoormiddel van massage en drukpuntmassage wordt er met de duimen diepere druk uitgeoefend , waar verknoopte spieren weer tot ontspanning worden gebracht, zodat de doorbloeding van de spieren geactiveerd wordt.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van Hot-stones en essentiƫle olie van Chi.
Duur 30- 45 minuten.

Oliemassage met essentiƫle olie van Chi

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Oliemassage van Chi